Materials Soler és una empresa familiar fundada per Josep Soler Felip i Josep Soler Roca. Inicia les seves activitats l’any 1991 en un magatzem urbà de 300 m2. L’any 2000 es trasllada al P.I. la Serra, en unes instal.lacions de més de 5.000 m2 i el 2010 inaugura al P.I. Santa Mª Park l’exposició d’interiors Espais. El 2015 incorpora un taller propi de manteniment i reparació de maquinària agrícola i forestal, així com la distribució oficial d’Honda i Echo.

Basem la nostra activitat en el subministrament i servei total de material de construcció i assessorament tècnic. Oferim serveis de venda i transport de material; exposició de materials d’interiors; venda, lloguer i taller de maquinària, així com venda i instal·lació d’estufes de llenya i pèl.let.

A més, tenim un servei d’assessorament tècnic, que abarca tot el tram constructiu i aportem solucions en rehabilitació i reforma, especialment en edificació rural.

Fidelització de marques, productes de qualitat i formació continuada per al professional, orienten la nostra filosofia de treball.

Materials Soler s’ha consolidat en el sector gràcies al producte de qualitat que oferim, en el servei immediat i a l’assessoria en projectes i en solucions.

Vine a veure'ns, estarem encantats d'atendre´t.